2012. július 31., kedd

Helyzetjelentés


Ezeket az anyagokat választottam 
Kb. 70% az ajándékom készültségi szintje :( Sajnos le kellett mondanom az eredeti elképzelésemet egy igen makacs vírusos torokgyulladás miatt. Már a 3. éjszakát virrasztom át a gyerkőc mellett. És persze a sok szeretgetés, simogatás, ringatás következménye, hogy én is elkaptam ezt a nyavaját. :((  
A héten mindenképpen elindítom a játékot, addig is mutatok egy kis ízelítőt. Remélhetőleg a posta is megérkezik addig Inga csomagjával. :)

2012. július 27., péntek

Vándorajándék


vándorajándék


Rám mosolygott Fortuna, és az Ingánál járó vándorajándék most hozzám vándorol. :)) Amint lehet én is meghirdetem a játékot, ezért sűrűn nézzetek be. Az én ajándékom még titok, de ha tetszeni fog gyertek bátran játszani :)

2012. július 20., péntek

Babo, a nagy bagolypárna






Tényleg nagy lett: 54x46 cm :) Tegnap készült, de a gombszemet és a szárnyat ma varrtam fel. A fiamnak ugyanis annyira megtetszett, hogy nem hagyta befejezni. Még alváshoz is magával vitte Macikával együtt (aki szintén nagy:80cm). Már bánom, hogy nem fényképeztem le őket. Nagyon vicces volt, ahogy alvás közben magához szorította őket :)) Nem sok látszott a gyerekből, az biztos:)

2012. július 18., szerda

Zsebekből





Próbáltam a fecnis dobozom tartalmát ismét csökkenteni, ezért született meg ez a kis kézitáska. Úgy látszik hiába igyekszem úrrá lenni ezen a dobozszörnyön, a száján folyton kilógnak a textilmaradékok. A mai ténykedésem ellenére szörnyikémet nagyobbra cseréltem. Legalább a fecnik nem lesznek szem előtt (és talán a lelkem is megnyugszik kissé).

2012. július 13., péntek

Játszószőnyeg

Karácsonyra kaptam egy csodaszép kis könyvet telis-tele  mindenféle mintával. Ennek a játszószőnyegnek  a motívumai ebből származik. Bár én itt-ott változtattam rajta (a pillangónak és a szitakötőnek mozgatható és csörgethető a szárnya, ill. a szarvacskák némelyike zsinórból vagy szalagból készült.)
Csak karnyújtásnyira teszem el a könyvet, mert van még egy két minta benne, ami nagyon megtetszett.