2011. augusztus 29., hétfő

Csíkos testvér


Egy újabb változat erre a csíkos anyagra. Azt hiszem ez sem lett rossz. Persze ez is húzózárral záródik. Belsejében pedig több foltzseb is van. A családnak ez a változat jobban tetszett. Én mindkettőt szeretem. :))

2011. augusztus 22., hétfő

Csíkos





A "raktárkészletemet" átnézve akadtam erre a szép csíkos anyagra. Ki tudja mióta hevert már a polcon ihletre várva. Első körben ez a kis válltáska született. Szerintem egész aranyos lett.Természetesen húzózárral záródik, mert én nem szeretem a mágneskapcsos táskákat. Belsejében bevágott és foltzseb is helyet kapott. Remélem hamarosan be tudom majd mutatni a testvérkéjét is. :))

2011. augusztus 8., hétfő

Macis játéktároló

Kisfiam temérdek állatkáinak készült ez a tároló. Olyan sok van már belőlük, hogy az ágyról való le és felpakolás tiszta tortúra volt. Játékládába pedig sajnáltam őket tárolni. Így könnyebben ki lehet választani az éppen kedves játékot, és hát még néha a zsebekbe való pakolás is jó játék.:))

Cini-cini kisegér

Bevallom töredelmesen, a Meskán láttam hasonló kisegeret, és annyira megtetszett,hogy muszáj volt kipróbálnom. A szeme fagyöngy, az orra hímzett, belsejében puha flíz. A férjem el is nevezet "gülüszemű kisegér"-nek. :))

Farmertáska




Ezt a kis táskát a sógornőmnek készítettem, saját ötlet alapján. Nagy sikert aratott, mert ha kicsi is, de a kör alapnak hála, mégis jól pakolható. A pénztárca, mobiltok, női apróságok mellé azért még egy kis üveges üdítő is kényelmesen elfér. Minimális díszítést tettem rá, nem akartam túlbonyolítani, a forma a lényeg.